In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

Aquarium toebehoren

Aquarium benodigdheden: gemak dient de mens!

Met de producten van Oase, SuperFish en Colombo zorg je ervoor dat jouw aquarium onderhoudsvriendelijk wordt! Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar aquarium bacteriën voor een gezonde waterkwaliteit in jouw aquarium? Check dan alle wateronderhouds producten van Colombo! Weten welk water onderhoud product jij voor jouw aquarium nodig hebt? Neem een kijkje bij onze watertesten, METEN = WETEN! Vissen toch ziek geworden? Geen zorgen! Wij bieden ook vis medicijnen aan. Tropische vissen houden? Dan heb jij aquarium verwarming nodig! Een aquarium verwarmer varwarmt het water in jouw aquarium naar de gewenste temperatuur. Mooie vissen is natuurlijk één ding, maar mooie planten in jouw aquarium is natuurlijk ook prachtig! Hiervoor bieden wij een breed assortiment bodembedekking, vloeibare mestCO2 systemen en aquarium verlichting met hoge PAR aan! Alles voor fantastische plantengroei!

Hulpmiddelen

Gemak dient de mens en ook voor u zijn er verschillende producten verkrijgbaar die het onderhoud gemakkelijker maken. Er zijn verschillende onderhoudsmiddelen pompen, filters en bodemmateriaal beschikbaar die het onderhoud een stuk gemakkelijker maken. Een reserve filter of luchtpomp en transformators en verwarmingsmethodes voor het water kunt u ook bij deze webshop bestellen.