In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

Water onderhoud aquarium 41 product(en)

Het onderhoud van je aquarium is niet alleen het schoonmaken... Je waterkwaliteit is het aller belangrijkste, dit is de leefomgeving van je vissen en planten. De kwaliteit van het water is eenvoudig te meten met een water testset, hier kun je dan je onderhoud op aanpassen. Bij een nieuw aquarium is het belangrijk om het leidingwater geschikt te maken voor het aquarium, hier kun je Colombo Aqua Start voor gebruiken. Aqua Start van Colombo zorgt voor de verwijdering van giftige stoffen uit jouw aquarium water. Om de opstart van een gezond milieu in je aquarium te versnellen kun je Colombo Bacto Start toevoegen. Hier zitten levende bacteriën in die zich snel hechten in het filtermateriaal en de werking gelijk bevorderen.

Waterkwaliteit aquarium verbeteren en behouden

Het onderhoud aan het bassin bestaat uit meerdere zaken. Zo moet u zorgen dat het water geschikt is voor uw vissen. Het waterkwaliteit zorgt voor een langere levensduur van uw vissen en planten. In onze webshop kunt u simpel en snel producten bestellen die de waterkwaliteit verbeteren en in een goede staat behouden. Met de testen kunt u bepalen hoe de waterkwaliteit op dit moment is. Met de starttests en de onderhoudskits kunt u het water aanpassen voor een gezond leven. Tevens vindt u hier verschillende hulpmiddelen voor het reinigen van de bodem en het glas. Voordat u het water mengt met de onderhoudsmiddelen laat u zich goed informeren.