In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

Watertesten 8 product(en)

Meten = Weten!

Probleem met jouw aquarium? Zijn jouw vissen ziek en/ of is de waterkwaliteit slecht? De oorzaak acherhalen is heel belangrijk en doe je door jouw water te testen. Aqualeven.nl bied voor ieder probleem in jouw aquarium wel een test. De Colombo watertest kun je gebruiken om de pH, de KH, de GH, de Ammonia, de Nitriet, de NitraatFosfaat en Chloor waarden te testen. Test jij liever alles in één keer? Dan kan ik je de Colombo 6-in-1 Quicktest set aanraden!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Met de Aquatest druppeltesten kunt u nauwkeurige metingen uitvoeren. De Aquatest druppeltesten zijn er voor het meten van de pH - KH - GH - Ammonia - Nitriet, Nitraat en Fosfaat waarde. De testen zijn zeer eenvoudig in het gebruik en geven een betrouwbaar meetresultaat. Welke test u ook kiest, het regelmatig testen van het water is essentieel om jouw aquarium te kunnen onderhouden! Met de Colombo Quicktest striptest kunt u de pH - KH - GH - Nitriet, Nitraat en Chloor waarde bepalen.

"Het regelmatig testen van jouw aquariumwater is essentieel om je aquarium te kunnen onderhouden!"