In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

biOrb

Plaats een biOrb in je woonkamer en breng extra sfeer in je omgeving!

De biOrb-aquaria zijn zeer eenvoudig op te bouwen en in te richten, door de bijzondere LED verlichting en het geïtegreede filtersysteem krijg je een bijzondere beleving.

Het filtersysteem wordt door een stille en energiezuinige luchtpomp in werking gehouden. Hierdoor zijn je veel berweging en genereer je extra zuurstof in je aquarium.

Er zijn diverse modellen biOrb aquariums beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

 

"Onze visie ligt op gebruiks- en visvriendelijkheid!"

Het begon allemaal in 1999. Teleurgesteld in wat beschikbaar was voor ons als liefhebbers, gooide Oase de regels overboord en ontwierpen zij hun eigen innovatieve aquarium. De biOrb. Ze dachten na over wat vissen nodig hebben en wat de eigenaar van het aquarium nodig heeft. De basis moest kloppen. Er is nu een keuze uit aquaria in verschillende vormen en maten en een complete lijn van accessoires.

BiOrb verzend tegenwoordig naar meer dan 40 landen over de hele wereld en meer dan een miljoen mensen zijn eigenaar van een biOrb aquarium.