In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

biOrb classic 20 product(en)

Wil jij graag een aquarium in huis dat niet afsteekt met de rest van je interieur? De biOrb Classic heeft een uniek, maar toch traditioneel design. Bij Aqualeven.nl koop je jouw nieuwe biOrb Classic aquarium. Wij kunnen snel leveren, waardoor je je aquarium binnen enkele dagen al in huis hebt.

De klassieke ronde vorm

De biOrb Classic is gevormd als een traditionele vissenkom. Dit aquarium is verkrijgbaar met een inhoud van 15 tot 105 liter en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver. Het traditionele design van de vissenkom geeft er een wat oudere, klassieke sfeer aan. Echter is het aquarium door de verlichting en wat kleine toevoegingen aan het design toch een zeer modern aquarium waar vissen een gezond thuis in kunnen hebben.

De voordelen van een biOrb Classic aquarium

  • Door de klassieke ronde vorm kun je het aquarium van alle kanten bekijken
  • BiOrb aquaria geven een persoonlijk tintje aan je interieur
  • De biOrb Classic is eenvoudig te onderhouden
  • Keuze uit een verschillend kleurenspectrum in het aquarium
  • Verkrijgbaar met een inhoud van 15 tot 105 liter
Een biOrb aquarium heeft een klassieke ronde vorm en vele andere voordelen.

Decoratie en onderhoud van de biOrb Classic

Uiteraard zijn ook alle decoratiematerialen, onderhoudsproducten en onderdelen voor de biOrb aquariums verkrijgbaar bij Aqualeven.nl! Dankzij het ontzettende slimme filtersysteem, waar al deze biOrb aquaria van voorzien zijn, is het onderhoud echt kinderspel. Eens per 4 tot 6 weken dient het filter cartridge vervangen te worden. Gelijktijdig dient er een waterverversing van 30% plaats te vinden. Ook is er bij de biOrb Classic een Thermo-model, dit model heeft een bijgeleverde warmteregelaar waardoor de temperatuur in het aquarium automatisch op peil blijft.

BiOrb Classic aquarium kopen bij Aqualeven

Is het tijd voor een nieuw aquarium in jouw huis? Een aquarium met uitstraling en van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Aqualeven, dé aquarium webshop, aan het juiste adres! De biOrb Classic aquaria zijn de ultieme klassiekers uit het biOrb assortiment. Deze worden gekenmerkt door een klassiek en zeer stijlvol design. Bestel nu uw biOrb classic aquaria bij Aqualeven.nl!

Naast de biOrb Classic vind je op onze webshop ook andere aquaria van biOrb:

Bij een bestelling boven de €49,- verzenden wij de bestelling gratis. Dankzij de ruime voorraad, kunnen wij jouw producten meestal binnen dezelfde werkdag nog versturen. Hierdoor heb je je bestelling snel in huis. Wil je je bestelling liever zelf afhalen? Dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Hoogeveen.

Vragen over onze biOrb Classic aquaria?

Heb je vragen over de biOrb Classic? Of over één van de andere biOrb aquaria? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Ook als je niet precies weet welk aquarium het beste bij je past, dan kun je ons om advies vragen.