In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

biOrb cube 6 product(en)

Bij een strak, modern interieur hoort ook een aquarium in diezelfde strakke stijl. Een ronde, vissenkom achtig aquarium zou maar misstaan en meer een traditionele look aan het geheel geven. Gelukkig is er bij Aqualeven voor ieder wat wils als het aankomt op aquaria!

Een modern aquarium voor een strakke stijl

Een aquarium kan echt een goede en stijlvolle toevoeging zijn op je interieur, maar dan moet hij natuurlijk wel aansluiten op jouw stijl. Wanneer je een strak interieur hebt met veel lijnen, dan wil je geen rond aquarium met allemaal poespas erop en eraan. De biOrb cube is een vierkant en open model, waardoor het strak staat bij de rest van je interieur.

Voordelen van een biOrb cube

  • Dankzij de strakke lijnen staat hij uitstekend in een strak, modern interieur
  • BiOrb aquaria zijn heel eenvoudig in onderhoud
  • De biOrb cube is open en hierdoor kan er van alle kanten in worden gekeken
  • Het aquarium biedt de mogelijkheden om een prachtige onderwaterwereld te realiseren
De biOrb cube heeft strakke lijnen en past daarom perfect bij een strak interieur.

Het onderhoud van de biOrb cube

Eén van de belangrijkste voordelen van een biOrb aquarium is dat hij heel eenvoudig te onderhouden is. Dit heeft te maken met een zeer intelligent systeem dat is ingebouwd in het aquarium. Hierdoor hoef je slechts één keer per twee weken 10-15% van het water te verversen en eens per 4-6 weken de techniek schoon te maken en het cartridge filter te vervangen. Heb je vragen over het onderhoud van jouw biOrb aquarium? Stel ze ons gerust.

Over biOrb

BiOrb aquaria staan bekend om het feit dat ze zo als een designobject in het interieur passen, in tegenstelling tot sommige ‘normale’ aquaria. Een aquarium van het merk biOrb heeft een prachtige vorm en geeft een persoonlijk tintje aan het interieur. Daar komt bij dat de biOrb aquariums uitstekend zijn om een prachtige onderwaterwereld in te creeren.

Naast de biOrb cube zijn er nog andere biOrb aquaria soorten, met ieder hun eigen eigenschappen:

BiORb cube kopen bij Aqualeven

Wanneer je een biOrb cube wilt kopen en er snel van wilt genieten, dan ben je bij Aqualeven aan het juiste adres. Aqualeven heeft een ruime voorraad, waardoor wij vrijwel altijd dezelfde dag nog kunnen verzenden. Hierdoor heb je je bestelling binnen enkele dagen al in huis.

Naast het aquarium zelf kun je bij Aqualeven, dé aquarium webshop, ook terecht voor alle overige aquarium benodigdheden. Denk hierbij aan filters, pompen, decoratie en losse onderdelen. Heb je vragen over onze biOrb aquaria of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden of voor persoonlijk advies.