In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

biOrb halo 9 product(en)

Als je opzoek bent naar een heus kunstwerk voor in de woonkamer, is de bi0rb Halo echt iets voor jou. Waar een normaal, te groot aquarium niet helemaal in jouw interieur past misstaat een biOrb Halo in geen enkel huis. Bij Aqualeven.nl vind je een ruim aanbod aan biOrb Halo aquaria en helpen we je graag bij het maken van een keuze.

biOrb Halo: klein maar fijn

De biOrb Halo is het kleinste model uit de biOrb serie. De biOrb Halo lijkt enigszins op de biOrb Classic, maar is toch anders. Dit model heeft namelijk een iets moderner, gestroomlijnder design. Dit model beschikt over een prachtig, naadloos uiterlijk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De deksel van de Halo zorgt ervoor dat de waterlijn wordt verborgen en de waterlijn onzichtbaar blijft. Zo kun jij grenzeloos naar de onderwaterwereld blijven kijken. Kortom; dé perfecte huisvesting voor je vissen. De biOrb halo bestel je voordelig en snel bij jouw aquarium webshop.

De biOrb Halo is een klassieker in een nieuw jasje.

De voordelen van een biOrb Halo aquarium

Naast dat alle biOrb aquarium een uniek en modern design hebben, zitten er ook nog andere voordelen aan verbonden.

  • De biOrb Halo is gemaakt van acryl waardoor ze licht en oersterk zijn
  • Het onderhoud van een biOrb aquarium valt reuze mee en vergt dus weinig tijd
  • Doordat de wanden dunner lijken, lijkt ook de afstand tot de vissen een stuk kleiner

Het slimme filtersysteem

Net als alle andere biOrb modellen is ook de biOrb Halo uitgerust met het slimme filtersysteem. Een groot voordeel hiervan is dat je niet wekelijks hoeft schoon te maken. Als je eens in de 4 tot 6 weken de filtercartridge even vervangt tijdens het water verversen kan hij er weer voor lange tijd tegenaan. Door middel van zuurstof wordt het aquariumwater door keramisch gesteente heen gestuwd. Dit gesteente werkt als het ware als een biologisch filter. De bacteriën hechten zich in het gesteente en filteren de vervuiling uit het water en de bubbelbuis zorgt voor een gezonde stroming. Dit resulteert in een effectief filter en een schoon aquarium!

Slimme verlichting

De biOrb Halo aquariums beschikken over LED-verlichting of MCR verlichting. Een groot voordeel van de MCR verlichting is dat het mogelijk wordt gemaakt om te kiezen voor meerdere kleuren licht, maanverlichting in de nacht en zelfs een tijdschakelaar. De verlichting wordt door het 24-uurs systeem dan langzaam donker of lichter. De bewoners van het aquarium kunnen zo wennen aan de lichtovergang en het dag en nachtritme.

Een ruim assortiment aan biOrb aquaria bij Aqualeven.nl

Meer dan een normaal aquarium is een biOrb aquarium een onderdeel van je woonkamer. Met een biOrb Halo creëer je namelijk echt een verlenging van je inrichting. Naast de biOrb Halo, biedt Aqualeven.nl ook andere modellen van de biOrb lijn aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor de biOrb Classic gaan, die is gevormd tot een traditionele vissenkom maar wel over andere voordelen beschikt. Als je echt een unieke toevoeging aan jouw woonkamer wilt kun je ook kiezen voor de biOrb Flow, de biOrb Tube, biOrb Cube of biOrb Life. Alle modellen zijn licht, sterk en modern. Heb jij een vraag over een van de biOrb aquaria uit ons assortiment? Aqualeven geeft je graag een passend advies.

Een biOrb Halo kopen bij Aqualeven.nl?

Als jij een biOrb Halo aquarium of één van onze andere producten wilt kopen, doe je dat gemakkelijk en snel online via onze webshop. Heb je eerst een vraag voor je een bestelling wilt plaatsen? Aqualeven.nl streeft ernaar jouw vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt ons voor persoonlijk advies telefonisch bereiken of via de e-mail.