In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

biOrb tube 12 product(en)

Kan die saaie, onopvallende plek in jouw woonkamer wel iets extra’s gebruiken? Dan is de biOrb Tube echt iets voor jou. Met de biOrb Tube reeks kun je optimaal genieten van het 360 graden perspectief en volledig opgaan in de onderwaterwereld. Bij Aqualeven kun je terecht voor een ruim assortiment biOrb Tube aquaria.

Een biOrb Tube aquarium: waarom?

De biOrb Tube is een kleiner aquarium, van hoge kwaliteit. Je kunt dit aquarium herkennen aan de ongebruikelijke buisvorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het design van de biOrb Tube is strak en modern, zonder onnodige randen en andere toevoegingen. Doordat dit aquarium zo is ontwerpen kun je het helemaal laten opgaan in de ruimte. De biOrb Tube heeft drie uitvoeringen, in de kleuren wit of zwart. Het aquarium van 15 liter is een wat breder model en het aquarium van 30 liter is een langwerpig model. Alle aquariums zijn aan de bovenkant afgedekt. Heb je een vraag over één van deze uitvoeringen? Jouw Aquarium webshop helpt je graag verder.

De biOrb Tube voordelen op een rijtje

Een van de voordelen van de De biOrb Tube is dat het gemaakt is van acryl, en niet van glas. Acryl is niet alleen veel lichter dan glas, het is ook nog eens veel sterker. Het aquarium is hierdoor goed beschermt tegen ongelukjes. Naast dat het is gemaakt van sterk materiaal, kent het ook nog andere voordelen:

  • De biOrb Tube beschikt over duurzame en energiezuinige LED-verlichting
  • De biOrb Tube is een uniek design en kan naar smaak worden ingericht door het ruime aanbod aan decoratie
  • Het installeren van de biOrb Tube is een fluitje van een cent en is binnen een paar stappen al klaar voor gebruik
Door het 360 graden perspectief van de biOrb Tube geniet je oneindig van de onderwaterwereld.

Het onderhouden van een biOrb Tube aquarium

Als je de keuze maakt om een aquarium van biOrb te bestellen, hoef je er bijna geen onderhoud aan te plegen. Zo heeft ook de biOrb Tube alles in huis om een gezond thuis voor vissen te creëren. Het slimme filtersysteem zorgt ervoor dat jij niet veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken van het aquarium. Het filtercartridge hoeft namelijk maar eens per 4 tot 6 weken vervangen te worden. Tegelijkertijd dient er een waterverversing van 30% plaats te vinden. Het ecosysteem wordt zo in evenwicht gehouden en het reinigen ervan kost jou maar een kleine moeite.

Het biOrb aanbod van Aqualeven

Als je geen standaard aquarium wilt, dan zit bij het aanbod van biOrb aquariums wel goed. Het is immers niet voor niets dat biOrb bekend staat om de gaaf ontworpen en vormgegeven aquaria. Je vindt naast de biOrb Tube ook deze aquaria in het assortiment van Aqualeven:

  • biOrb Flow:Met de biOrb Flow breng je natuur en ruimte naar jouw woonkamer. Dit aquarium is een rechthoekig model met doorzichtige zijkanten en past dus goed in een modern interieur.
  • biOrb Classic:De biOrb Classic zegt het al een beetje, het is een echte klassieker op het gebied van aquariums. Dit model heeft een transparante, ronde vorm waardoor je eindeloos naar jouw vissen kunt kijken.
  • biOrb Halo:De biOrb Classic is dan wel een klassieker, de biOrb Halo is een klassieker in een nieuw jasje. Dit aquarium heeft een onzichtbare waterlijn en is volledig naadloos, waardoor het in de ruimte lijkt te zweven!
  • biOrb Cube:De biOrb Cube is ontworpen als een vierkant, open model met rechte lijnen. Als jij houdt van een strakke stijl, past dit model perfect in jouw interieur.
  • biOrb Life:Één van de meeste unieke uitvoeringen is toch wel de biOrb Life. Dit naadloze ontwerp laat je uren naar het mooie onderwaterparadijs staren!

Jouw biOrb Tube aquarium koop je bij Aqualeven

Wil jij een biOrb aquarium kopen? Dan ben je bij Aqualeven aan het goede adres. Je kunt naast de biOrb Tube bij ons terecht voor alles op het gebied verschillende aquaria van verschillende merken. Onze experts helpen je graag verder met persoonlijk advies. Ook telefonisch of via de mail streven we ernaar jouw vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.