In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

Colombo 84 product(en)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.


"PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR HET HOUDEN VAN VISSEN!"

Colombo maakt professionele producten voor het onderhoud van uw aquarium en vijver. De producten van Colombo zijn het resultaat van ruim 30 jaar ervaring en continue verbetering door gedegen onderzoek en productontwikkeling. In het Colombo onderzoekslaboratorium gaan ze niet over één nacht ijs. Elk product wordt grondig en intensief getest voordat het op de markt wordt gebracht, daarmee garanderen ze een optimaal resultaat!


"ONDERZOEK EN ONTWIKKELING, DAT IS HOE WIJ VOORUIT GAAN!"

Daarnaast zoekt Colombo altijd naar innovatieve oplossingen, waar mogelijk op een biologische basis. Het maken van medicijnen voor de succesvolle behandeling van zieke vissen is vanaf het prille begin onze expertise. Geen ander merk biedt vergelijkbare resultaten, en zeg nou zelf, als je ziek bent wil je toch uitsluitend de beste medicijnen zodat je snel weer op de been bent? 

Het is daarom dat de producten van Colombo worden gebruikt èn aanbevolen door specialisten, dierenartsen en viskwekerijen.