In verband met de verhuizing van ons magazijn nemen wij op dit moment geen orders aan. Wij staan vanaf maart weer voor u klaar!×
Gratis verzending vanaf 49,-     Snelle levering     Gratis retour

Aquarium visvoer

"Het juiste voer zorgt voor een blije & gezonde vis!"

Net als wij mensen hebben ook vissen favoriet eten, aan ons de taak om het juiste voer aan onze vissen te geven! Aqualeven.nl bied al het favoriete voer voor jouw vissen, wij hebben bijvoorbeeld voer met ronde korrels voor de meeste tropische vissen, goudvissen en cichliden. Voor zeewatervissen en vissen die normaal alleen levend voer eten hebben we sponsachtig voer! De bodemvissen verwennen wij graag met schijfvormig voer, de allerkleinste tropische vissen met granulaat voer en niet te vergeten de schaaldieren met harde korrel voer. Naast deze verschillende korrelsoorten heeft ieder voer ook nog zijn eigen eigenschappen. We hebben drijvend voer, zwevend voer, langzaam zinkend en snel zinkend voer! Vind het juiste voer voor jouw vis!

Het is erg belangrijk om uw vissen een voer te geven waar zij van houden, dit verzekerd dat uw vissen een gezond leven hebben. Net als wij mensen hebben ook vissen favoriet eten, aan ons de taak om het juiste voer aan onze vissen te geven! Aqualeven.nl bied al het favoriete voer voor jouw vissen. Wij hebben ronde korrels, sticks, schijfvormig voer, granulaat en niet te vergeten de harde korrel. Naast deze verschillende korrelsoorten heeft ieder voer ook nog zijn eigen eigenschappen. We hebben drijvend voer, zwevend voer, langzaam zinkend en snel zinkend voer! Vind het juiste voer voor jouw vis!

Oase ORGANIX® aquarium visvoer

De nieuwe Organix visvoer lijn van Oase behoort tot een van de meest hoogwaardige visvoer producten ter wereld. Organix gebruikt uitlsuitend natuurlijke ingrediënten die milieuvriendelijk en duurzaam geoogst zijn voor de kust van Alaska. Organix wordt vers bereid en is vrij van kunstmatige kunststoffen. Met ORGANIX voert u de pure kracht van de natuur. Gun uw favoriete vissen een gevarieerd en natuurlijk menu en zorg zo voor vitale vissen en de beste waterkwaliteit. 

Hikari® en Saki-Hikari® aquarium visvoer

Wist u dat Hikari de grootste leverancier van levende tropische vissen en zeewatervissen in Japan is? Hun doel is niet het produceren van visvoer voor de verkoop, maar om er voor te zorgen dat jouw vissen lang en gezond zullen leven, waarbij de natuurlijke schoonheid en kleuren tot volle uiting komen!

Hikari® en Saki-Hikari® zijn wereldwijd bekend. De ontwikkeling, productie en het verpakken van het voer gebeurd, volledig in eigen beheer, in één van hun 3 hightech fabrieken in Japan. Veel andere merken laten hun voer elders fabriceren of verpakken, Hikari niet, omdat zij weten hoe belangrijk het is om voortdurend 100% controle ver het volledige fabricageproces te hebben.

"In Japan is het houden van vissen in een aquarium meer dan een hobby, het behoort tot de cultuur!"